Diensten

ONZE SERVICES

Someer biedt verschillende diensten aan bedrijven en particulieren. Wil je meer weten over een van onze diensten? Klik dan op de gewenste dienst voor meer informatie.

PIANOVERVOER

Een piano heeft vaak veel waarde. Niet alleen uitgedrukt in geld, maar ook emotioneel. Daarom werken wij extra voorzichtig.

icon-piano

SENIOREN VERHUIZINGEN

Bij senioren is het extra van belang om het proces van a tot z veilig en zorgzaam uit te voeren. Daarom bieden wij ook nazorg. Hun nieuwe omgeving wordt dan woonklaar gemaakt. Zo voelen zij zich direct thuis.

icon-ouderen

KEUKENBEZORGING

Wilt u uw keuken professioneel laten transporteren? Wij werken op een deskundige en meest veilige manier. Wij hebben hierin ook veel ervaring.

icon-keukenverzorging

SPOED VERHUIZEN

Wilt u met spoed verhuizen? Dat is bij ons geen probleem. Wij kunnen uw spullen met spoed naar uw nieuwe woning transporteren. Dit gebeurt op een veilige manier.

icon-spoedklussen

VERHUIZEN

Vrijwel iedereen heeft bij het verhuizen last van stress en zorgen. Wij ontnemen deze zorgen graag. Wij hebben ervaring met verschillende doelgroepen en weten daarom hoe we moeten handelen.

Dienst_Verhuizen

MEUBELVERZORGING

Een leuk meubelstuk gezien op een woonboulevard? Dan moet dit natuurlijk nog wel vervoerd worden. Bij ons is dit geen probleem. We doen dit graag. We komen zelfs tot de gewenste plek en pakken het voor u uit.

Dienst_Meubel

UITLENEN VERHUIS VERVOER

Verhuisexpert nodig? Of een gediplomeerde projectleider, wij stellen onze experts tot uw beschikking. Ook voor deskundig- en professioneel advies kunt u bij ons terecht. Geen enkele project is ons te groot en geen enkele klus is ons te klein.

Dienst_Verhuis
Stuur ons een Whatsappje