Diensten

Privé verhuizingen door gecertificeerd verhuisbedrijf

Verhuizen is niet iets wat u dagelijks doet. Particuliere verhuizingen hebben voor de betrokkenen best veel impact. Verhuizen is voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis. U gaat uw vertrouwde omgeving achterlaten en gaat een nieuw avontuur in een nieuw huis, soms in een andere woonplaats, tegemoet. Naast de fysieke verhuizing moet u dan best veel zaken regels. Dat kost allemaal tijd. Hoe prettig is het dan als u uw particuliere verhuizing uit handen kunt geven aan een gecertificeerd verhuisbedrijf, zoals Someer Verhuizingen, waarvan u weet dat u zonder omkijken van A naar B verhuist. Vraag eenvoudig een passende offerte aan voor uw privé verhuizing via de prijscalculator hier op de site.

Kleine en grote particuliere verhuizingen

Omdat verhuizen niet voor iedereen het alledaagse werk is, weten wij dat u als particulier wel wat hulp kunt gebruiken, in aanloop naar en op de grote dag van uw verhuizing. Dan wilt u toch kunnen vertrouwen op goede verhuisservice. Het zelf in- en uitpakken van de dozen kost u veel tijd en uit de praktijk blijkt dat dit zelf best lastig is om dit te regelen. Het inhuren van een verhuisbedrijf is dan altijd een interessant alternatief. Maak dan voor particuliere verhuizingen kennis met de ervaren, erkende, enthousiaste én handige verhuizers van Someer Verhuizingen. Wij helpen u graag met de voorbereidingen van uw verhuizing en wij zorgen ervoor dat eventuele obstakels, barrières en twijfels rond uw verhuizing bij u zijn weggenomen. U kunt ons daarom complete particuliere verhuizingen laten verzorgen zonder dat u er omkijken naar heeft.

CONTACT

WENSEN

OFFERTE

VERHUIZEN

Kosten van uw verhuizing beperken

Particuliere verhuizingen hoeven zeker geen vermogen te kosten. Sterker nog: waar mogelijk, kunt u altijd besparen op de verhuiskosten door veel zelf te doen. Dan pakt u bijvoorbeeld zelf de aangeleverde verhuisdozen in en zet u alvast zoveel mogelijk inboedel op de begane grond klaar. Wat kunt u wel beter aan een verhuisbedrijf overlaten? ‘Zware’ inboedel, waaronder kasten, banken, witgoed, elektrische boxsprings en kluizen. Zo loopt u geen ernstige blessures en schade aan uw inboedel op.

Waarom Someer Verhuizingen voor particuliere verhuizingen?

Als u kiest voor het laten verzorgen van uw particuliere verhuizing door de verhuizers van Someer Verhuizingen, weet u zeker dat zowel kleine en grote verhuizingen succesvol worden uitgevoerd. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en verliezen kwaliteit en klanttevredenheid daarbij nooit uit het oog. Met de verhuizers van Someer kiest u altijd voor:

  • Verhuisservice voor iedereen
  • 15+ jaar ervaring
  • Gecertificeerd verhuisbedrijf
  • Kwaliteit en zorgvuldigheid
  • Unieke opslagmogelijkheden
  • Vaste all-inprijzen
  • Professioneel, vakkundig en sociaal
  • Persoonlijk contact

Vandaag nog verhuizers inhuren?

Particuliere verhuizingen kunnen wij dagelijks voor u uitvoeren. U kunt vandaag nog uw afspraak inplannen om op uw verhuisdag gebruik te maken van onze uitgebreide verhuisservice. Wij zijn het ervaren en enthousiaste verhuisteam dat uw verhuizing landelijk verzorgt. Bij een vrijblijvend offertebezoek ontvangt u van onze verhuisspecialist direct een vraagprijs. Elke verhuizing is maatwerk. Wij luisteren goed naar uw vragen en wensen en u kunt vertrouwen op onze ervaring en expertise.

Stuur ons een Whatsappje