Valkenswaard

Specialist in verhuizingen, transport en opslag

Bent u op zoek naar een vakbekwaam verhuisbedrijf in Valkenswaard? Someer Verhuizingen is het allround verhuisbedrijf dat u voor vrijwel alle soorten verhuizingen in Valkenswaard kunt inschakelen. Wij verzorgen zowel particuliere als zakelijke verhuizingen en ook senioren verhuizingen en student verhuizingen. Heeft u pianovervoer nodig of vleugeltransport of keukentransport? De ervaren verhuizers van Someer Verhuizingen verzorgen al uw vervoer, transporten en verhuizingen van A naar B. Meer weten over de uitgebreide transport- en verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Eindhoven? Vraag eenvoudig een passende offerte aan voor uw verhuizing in Valkenswaard via de prijscalculator hier op de site.

Waarom een verhuisbedrijf in Valkenswaard inschakelen?

Omdat verhuizen niet uw alledaagse bezigheid is, kunt u waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken bij uw verhuizing. Wij helpen u daarom met veel enthousiasme bij de voorbereiding van uw verhuizing en zorgen er, samen met u, voor dat uw eventuele obstakels, barrières en twijfels de wereld uit zijn. U kunt ons alles rond uw verhuizing laten uitvoeren, zoals het inpakken van uw spullen en inboedel die wij dan naar uw nieuwe woning verhuizen.

CONTACT

WENSEN

OFFERTE

VERHUIZEN

Kosten verhuizing beperken

Verhuizen duur? U kunt ook besparen op de kosten. Dan pakt u bijvoorbeeld zelf de verhuisdozen in en zet u alvast zoveel mogelijk inboedel klaar. Wat kunt u beter aan het verhuisbedrijf overlaten? ‘Zware’ inboedel, zoals kasten, banken, witgoed, elektrische boxsprings en kluizen. Wat u te zwaar lijkt om zelf te verhuizen, kunt u met een gerust hart aan het verhuisbedrijf in Valkenswaard overlaten. Zo voorkomt u blessures en schade aan uw inboedel.

Senioren verhuizingen

Als verhuisbedrijf in Valkenswaard bieden wij speciaal voor senioren en mensen die extra zorg nodig hebben, senioren verhuizingen aan. Senioren verhuizingen moeten soepel en probleemloos verlopen. En dat vraagt om extra aandacht van het verhuisbedrijf. Die aandacht bieden wij! Om senioren zo min mogelijk stress te bezorgen garanderen wij een kalme aanpak en extra aandacht voor de inboedel. De meeste senioren zijn erg gehecht aan hun oude vertrouwde omgeving, zowel als het gaat om hun inrichting als hun inboedel. Daarom besteden wij bij senioren verhuizingen extra veel aandacht aan het voorkomen van schades en nemen wij uw mogelijke verhuiszorgen volledig uit handen. Natuurlijk kunt u bij ons rekenen op deskundig advies over de uitvoering van deze verhuizingen. Uiteraard verzorgen wij senioren verhuizingen altijd binnen 1 dag.

Waarom kiezen voor Someer in Valkenswaard?

Met Someer Verhuizingen als verhuisbedrijf in Valkenswaard kiest u altijd voor:

  • Verhuisservice voor iedereen
  • 15+ jaar ervaring
  • Gecertificeerd verhuisbedrijf
  • Kwaliteit en zorgvuldigheid
  • Unieke opslagmogelijkheden
  • Vaste all-inprijzen
  • Professioneel, vakkundig en sociaal
  • Persoonlijk contact

Reserveer uw verhuisafspraak vandaag

Maak vandaag nog een afspraak met ons verhuisbedrijf in Valkenswaard om gebruik te maken van de uitgebreide verhuisservice van Someer Verhuizingen. Wij zijn het ervaren en enthousiaste verhuisteam dat uw verhuizing landelijk verzorgt.

Stuur ons een Whatsappje