Diensten

Verhuisservice

Specialist in verhuizingen, transport en opslag

Gebruikmaken van een vakkundige en sociale verhuisservice is een geruststelling voor zowel bedrijven als particulieren die willen of moeten verhuizen. Verhuizen levert in de meeste gevallen veel stress op, maar met de uitgebreide verhuisservice van Someer hoeft u zich over uw verhuizing geen zorgen te maken. Als gecertificeerd verhuisbedrijf staan wij garant voor een vakkundig uitgevoerde, verantwoorde en zorgeloze verhuizing. U kunt er bij ons voor 100% op vertrouwen dat uw inboedel en persoonlijke spullen met de grootst mogelijke zorg van A naar B worden verplaatst. Vraag eenvoudig een passende offerte aan voor uw verhuizing via de prijscalculator hier op de site.

Waarom verhuisservice inschakelen?

Omdat verhuizen niet uw alledaagse werk is, weten wij dat u waarschijnlijk wel wat hulp kunt gebruiken bij uw verhuizing. Daarvoor bieden wij immers onze verhuisservice. Wij helpen u daarom met veel plezier met de voorbereiding van uw verhuizing en wij zorgen er, in samenspraak met u, voor dat eventuele obstakels, barrières en twijfels rond uw verhuizing bij u zijn weggenomen. U kunt ons daarom uw complete verhuizing laten verzorgen, inclusief het inpakken van spullen in verhuisdozen en uw inboedel naar uw nieuwe locatie verhuizen.

CONTACT

WENSEN

OFFERTE

VERHUIZEN

Kosten verhuizing beperken

Maar u kunt ook kiezen voor maatwerk verhuisservice en waar mogelijk besparen op de kosten voor uw verhuizing. Dan pakt u bijvoorbeeld zelf de verhuisdozen in en zet u alvast zoveel mogelijk inboedel op de begane grond voor ons gereed. Wat kunt u beter aan onze verhuisservice overlaten? Dan kunt u denken aan ‘zware’ inboedel, zoals kasten, banken, witgoed, elektrische boxsprings en kluizen. Kortom alles waarvan u denkt dat het voor u te zwaar en onmogelijk is om te verhuizen, kunt u met een gerust hart aan onze verhuisservice overlaten. Hierdoor voorkomt u ernstige blessures en schade aan uw inboedel. En uiteraard onaangenaam zwaar gesjouw. Met verhuisbedrijf Someer bepaalt u grotendeels zelf wat de kosten voor uw verhuizing worden.

Waarom verhuisbedrijf Someer?

Wanneer u kiest voor de verhuisservice van Someer Verhuizingen weet u dat u bij ons terecht kunt voor kleine en grote verhuizingen. Wij gaan wat dat betreft geen enkele uitdaging uit de weg. Maar kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons wel altijd voorop. Met Someer kiest u altijd voor:

  • Verhuisservice voor iedereen
  • 15+ jaar ervaring
  • Gecertificeerd verhuisbedrijf
  • Kwaliteit en zorgvuldigheid
  • Unieke opslagmogelijkheden
  • Vaste all-inprijzen
  • Professioneel, vakkundig en sociaal
  • Persoonlijk contact

Reserveer uw verhuisafspraak vandaag nog

Maak vandaag nog een afspraak met Someer Verhuizingen om gebruik te maken van onze uitgebreide verhuisservice. Wij zijn het ervaren en enthousiaste verhuisteam dat uw verhuizing landelijk verzorgt. Tijdens een vrijblijvend offertebezoek ontvangt u vooraf van onze verhuisspecialist direct een vraagprijs. Elke verhuizing is maatwerk. Daarom luisteren wij altijd goed naar uw vragen en wensen en kunt u blindelings vertrouwen op onze ruime ervaring en deskundigheid.

Stuur ons een Whatsappje