Eindhoven

Specialist in verhuizingen, transport en opslag

Als u een vakkundig verhuisbedrijf in Eindhoven zoekt, vindt u in Someer Verhuizingen het allround verhuisbedrijf dat u voor vrijwel alle soorten verhuizingen kunt inschakelen. Wij verzorgen zowel particuliere als zakelijke verhuizingen alsook senioren verhuizingen en student verhuizingen. Heeft u pianovervoer nodig of vleugeltransport of keukentransport? De ervaren verhuizers van Someer Verhuizingen verzorgen al uw transporten en verhuizingen van A naar B. Meer weten over de uitgebreide transport- en verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Eindhoven? Vraag eenvoudig een passende offerte aan voor uw verhuizing via de prijscalculator hier op de site.

Verhuizingen met zorg en aandacht

Veel mensen zien er tegenop; ze verhuizen wel graag naar een ander of nieuw huis, maar bij de gedachte aan alle spullen inpakken en van A naar B verplaatsen krijgen ze het Spaans benauwd. Komen alle spullen wel veilig aan de andere kant? En is alles dan nog wel heel? Verhuizen is dan ook niet iets wat u dagelijks doet. Als verhuisbedrijf in Eindhoven verhuizen wij wel dagelijks. En wij zien er zeker niet tegenop. Sterker nog: wij helpen iedereen graag met hun verhuizing. En alle twijfels, obstakels en vragen die u mogelijk over uw verhuizing heeft, nemen wij bij u weg.

CONTACT

WENSEN

OFFERTE

VERHUIZEN

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Omdat verhuizen voor u niet uw alledaagse bezigheid is, weten wij dat u waarschijnlijk wel wat hulp kunt gebruiken bij uw verhuizing. Daar zijn wij immers voor. Wij helpen u daarom met veel enthousiasme bij de voorbereiding van uw verhuizing en zorgen er, samen met u, voor dat eventuele obstakels, barrières en twijfels de wereld uit zijn. U kunt ons alles rond uw verhuizing laten uitvoeren, zoals het inpakken van spullen en de inboedel die wij als verhuisbedrijf in Eindhoven naar uw nieuwe woning verhuizen.

Zonder problemen verhuizen

Als ervaren verhuisbedrijf voor particulieren zorgen wij ervoor dat u zonder problemen naar uw andere woning en/of woonplaats verhuist zonder dat u daar al te veel omkijken naar heeft. En als ervaren verhuisbedrijf voor bedrijven zorgen wij ervoor dat uw bedrijf in no-time weer up & running is in uw nieuwe vestiging. Met de verhuizers van verhuisbedrijf Someer kunt u er voor 100% op vertrouwen dat uw inboedel en persoonlijke spullen met de grootst mogelijke zorg van A naar B worden verplaatst.

Senioren verhuizingen

Als verhuisbedrijf in Eindhoven bieden wij bij Someer Verhuizingen speciaal voor senioren en mensen die extra zorg nodig hebben senioren verhuizingen aan. Senioren verhuizingen moeten soepel en probleemloos verlopen. En dat vraagt om extra aandacht van het verhuisbedrijf. Die aandacht bieden wij! Om senioren zo min mogelijk stress te bezorgen garanderen wij een kalme aanpak en extra aandacht voor de verhuizer en zijn of haar inboedel. De meeste senioren zijn erg gehecht aan hun oude vertrouwde omgeving, zowel als het gaat om hun inrichting als hun inboedel. Daarom besteden wij bij senioren verhuizingen extra veel aandacht aan het voorkomen van schades en nemen wij u mogelijke verhuiszorgen zo volledig uit handen. Natuurlijk kunt u bij ons rekenen op deskundig advies over de uitvoering van deze verhuizingen. Uiteraard verzorgen wij senioren verhuizingen altijd binnen 1 dag.

Waarom verhuisbedrijf Someer in Eindhoven?

Met Someer Verhuizingen als verhuisbedrijf in Eindhoven kiest u altijd voor:

  • Verhuisservice voor iedereen
  • 15+ jaar ervaring
  • Gecertificeerd verhuisbedrijf
  • Kwaliteit en zorgvuldigheid
  • Unieke opslagmogelijkheden
  • Vaste all-inprijzen
  • Professioneel, vakkundig en sociaal
  • Persoonlijk contact

Kosten verhuizing beperken

Wist u overigens dat u ook kunt besparen op de kosten voor uw verhuizing? Dan pakt u bijvoorbeeld zelf de verhuisdozen in en zet u alvast zoveel mogelijk inboedel op de begane grond klaar. Wat kunt u beter aan het verhuisbedrijf overlaten? Denk aan ‘zware’ inboedel, zoals kasten, banken, witgoed, elektrische boxsprings en kluizen. Kortom alles wat u onmogelijk en zwaar lijkt om te verhuizen, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Hierdoor voorkomt u ernstige blessures en schade aan uw inboedel. En uiteraard onaangenaam zwaar gesjouw. Met verhuisbedrijf Someer bepaalt u grotendeels zelf wat de kosten voor uw verhuizing worden.

Speciaal piano- en vleugeltransport

Pianovervoer is een vak apart, net als het ambacht van de persoon die het instrument bespeelt. Wanneer u dus verhuist, is het goed om ook het pianovervoer te laten verzorgen door een ervaren verhuisbedrijf in Eindhoven. Piano’s krijgen bij Someer Verhuizingen altijd de volle aandacht en service. Bij pianovervoer tijdens een verhuizing loopt u tegen twee praktische bezwaren aan. Aan de ene kant is een piano zwaar en moeilijk handelbaar. Zonder de juiste ervaring en het juiste gereedschap voor piano- en vleugeltransport is het bijna niet te doen. Sterker nog: u kunt het beter ook niet zelf doen. Pianovervoer en vleugeltransport kun u daarom met een gerust hart overlaten aan de ervaren verhuisspecialisten van Someer Verhuizingen. Wij doen dat tegen scherpe prijzen.

Afspraak maken met uw verhuisbedrijf in Eindhoven

Maak vandaag nog een afspraak met uw verhuisbedrijf in Eindhoven en maak gebruik van de uitgebreide verhuisservice van Someer Verhuizingen. Wij zijn het ervaren en enthousiaste verhuisteam in Eindhoven dat uw verhuizingen in het hele land zorgvuldig uitvoert. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor meer informatie. Onze verhuisspecialist komt dan bij u langs voor een offertebezoek en u ontvangt dan direct een vraagprijs van ons. Elke verhuizing is maatwerk. Wij luisteren goed naar uw vragen en wensen en u kunt vertrouwen op onze ervaring en deskundigheid.

Stuur ons een Whatsappje