Diensten

PIANO- EN VLEUGELTRANSPORT MET EXTRA ZORG EN AANDACHT

Pianovervoer is een vak apart, net als het ambacht van de persoon die het instrument bespeelt. Wanneer u dus verhuist, is het goed om ook het pianovervoer te laten verzorgen door de ervaren verhuizers van Someer Verhuizingen. Piano’s krijgen bij ons de volledige aandacht en service. Bij Someer houden we rekening met de emotionele waarde van het instrument en wordt de piano of vleugel voor transport standaard zorgvuldig ingepakt. Kortom: pianovervoer en vleugeltransport kunt u met een gerust hart overlaten aan de ervaren verhuisspecialisten van Someer Verhuizingen. Wij verzorgen het vervoer van uw piano tegen scherpe prijzen.

Waarom speciaal pianovervoer?

Bij pianovervoer tijdens een verhuizing loopt u tegen twee praktische bezwaren aan. Aan de ene kant is een piano zwaar en moeilijk handelbaar. Zonder de juiste ervaring en het juiste gereedschap voor piano- en vleugeltransport is het bijna niet te doen. Sterker nog: u kunt het beter ook niet zelf doen. Daarnaast is een piano een fijngevoelig en kostbaar instrument waar u uiterst zorgvuldig mee om moet gaan. Het pianovervoer bij Someer Verhuizingen is hier volledig op ingericht. U kunt erop vertrouwen dat wij uw piano of vleugel met de grootste zorgvuldigheid vervoeren.

CONTACT

WENSEN

OFFERTE

VERHUIZEN

Vleugeltransport voor onderhoud

Bij de aanschaf van een nieuwe vleugel of bij (groot) onderhoud aan uw huidige piano, is pianovervoer een bron van zorg. Eén van de meest voorkomende situaties waarin piano- of vleugeltransport gewenst is, is als uw instrument groot onderhoud nodig heeft. Someer Verhuizingen verzorgt het transport van uw geliefde instrument naar en van de restaurateur van uw vleugel.

Waarom Someer voor pianovervoer?

Als u kiest voor pianovervoer door Someer Verhuizingen, weet u zeker dat uw piano of vleugel in vertrouwde en ervaren handen is. Wij kennen de (emotionele) waarde van deze prachtige instrumenten en gaan er dan ook uiterst zorgvuldig mee om. Met Someer Verhuizingen kiest u altijd voor:

AFSPRAAK MAKEN VOOR PIANOVERVOER

Pianovervoer en vleugeltransport kunnen wij op dagelijkse basis voor uw verzorgen. We doen dat tijdens een reguliere verhuizing of indien gewenst op een ander moment. Wij luisteren goed naar uw vragen en wensen en u kunt vertrouwen op onze ruime ervaring en expertise als het gaat om pianovervoer.

Table carrying
Stuur ons een Whatsappje