Diensten

ZAKELIJKE VERHUIZINGEN ZONDER ZORGEN

Bedrijfsverhuizingen kunnen plaatsvinden binnen een bedrijfsverzamelgebouw of van de ene locatie naar de andere. Wat voor uw zakelijke verhuizingen nodig is kunt u zonder zorgen overlaten aan Someer Verhuizingen. Wij stellen uw wensen bij bedrijfsverhuizingen voorop in de diensten die wij leveren. Vooraf komt een van onze medewerkers graag bij u langs om uw zakelijke verhuisproces door te spreken – geheel vrijblijvend. Zo verhuizen wij bedrijven van klein en groot en binnen een haalbare planning. Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere particuliere verhuizingen. Door deze ervaringen weten wij wat de organisatorische mogelijkheden zijn tijdens het verhuizen van uw inventaris. Voor zakelijke verhuizingen doen wij bij u vrijblijvend een offertebezoek en krijgt u ook direct een passend voorstel en een prijsindicatie van ons. Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Zakelijke verhuizingen binnen één gebouw

Bedrijfsverhuizingen vinden niet altijd plaats tussen twee locaties. Als bedrijf of afdeling kunt u ook binnen één complex of pand verhuizen. Bijvoorbeeld bij het uitbreiden van het bedrijf en u huurt een andere etage met meer ruimte. Someer Verhuizingen zorgt ervoor dat uw hele bedrijf geordend en veilig overkomt. Precisie is voor ons vanzelfsprekend. Als u met ons specifieke afspraken maakt rond uw verhuizing, dan komen wij die na.

CONTACT

WENSEN

OFFERTE

VERHUIZEN

Bedrijfsverhuizingen tussen twee locaties

Wat over het algemeen het meeste voorkomt, zijn bedrijfsverhuizingen tussen twee locaties. Wij zorgen ervoor (net als bij ‘interne’ verhuizingen) dat de werkplekken volgens een vooropgesteld plan weer worden voorbereid. Dit zorgt ervoor dat u met uw bedrijf de eerstvolgende werkdag na de verhuizing direct weer aan de slag kunt.

Werkwijze bij bedrijfsverhuizingen

Om uw bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is een goede planning essentieel. Bij zakelijke verhuizingen gaan we daarom als volgt te werk:

 • Offerteaanvraag: wij komen bij u langs voor een vrijblijvend offertegesprek
 • Als u akkoord bent met de offerte plannen we uw verhuizing in. U krijgt een vast contactpersoon die u van begin tot eind begeleidt
 • Tijdens het voorbereiden van de verhuizing stellen we een gedetailleerde planning op, zodat de verhuisdag soepel en snel zal verlopen
 • Op de verhuisdatum pakken we de inboedel in met verhuisdekens en inpakmaterialen, transporteren we alles naar de nieuwe locatie en pakken het daar weer uit

Pas als u volledig tevreden bent over onze dienstverlening ronden we de verhuizing af.

Waarom Someer voor zakelijke verhuizingen?

Als u ervoor kiest om uw bedrijfsverhuizing te laten verzorgen door de specialisten van Someer Verhuizingen, weet u zeker dat zowel kleine als grote verhuizingen succesvol worden uitgevoerd. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en verliezen de kwaliteit en klanttevredenheid daarbij nooit uit het oog. Met de verhuizers van Someer kiest u altijd voor:

 • Verhuisservice voor iedereen
 • 15+ jaar ervaring
 • Gecertificeerd verhuisbedrijf
 • Kwaliteit en zorgvuldigheid
 • Unieke opslagmogelijkheden
 • Vaste all-inprijzen
 • Professioneel, vakkundig en sociaal
 • Persoonlijk contact

Vandaag nog verhuizers inhuren?

Particuliere verhuizingen kunnen wij dagelijks voor u uitvoeren. U kunt vandaag nog uw afspraak inplannen om op uw verhuisdag gebruik te maken van onze uitgebreide verhuisservice. Wij zijn het ervaren en enthousiaste verhuisteam dat uw verhuizing landelijk verzorgt. Bij een vrijblijvend offertebezoek ontvangt u van onze verhuisspecialist direct een vraagprijs. Elke verhuizing is maatwerk. Wij luisteren goed naar uw vragen en wensen en u kunt vertrouwen op onze ervaring en expertise.

Stuur ons een Whatsappje