Helmond

Voor al uw verhuizingen, transporten en opslag

Wilt u uw verhuizing laten verzorgen door een verhuisbedrijf in Helmond? Neem dan contact op met Someer Verhuizingen: het allround verhuisbedrijf bij u in de buurt. U kunt vele soorten verhuizingen met een gerust hart aan ons overlaten. Dat zijn bijvoorbeeld particuliere verhuizingenbedrijfsverhuizingen, senioren verhuizingen en student verhuizingen. Ook vleugel/pianotransport en keukentransport behoort tot onze specialiteiten. Wij verzorgen uw vervoer, transporten en verhuizingen van A naar B met zorg en aandacht. Meer weten over ons verhuisbedrijf in Helmond? Neem gerust contact op met Someer Verhuizingen voor meer informatie over de transport- en verhuisservice die wij bieden. Vraag ook meteen een heldere en vrijblijvende prijsopgave aan voor uw verhuizing. Dat kan via de prijscalculator op de site

Gecertificeerd verhuisbedrijf in Helmond inschakelen

Er zijn maar weinig mensen die verhuizen tot hun hobby hebben gemaakt. Daarom zijn er veel mensen die maar wat graag gebruik maken van een ervaren verhuisbedrijf in Helmond op de dag dat zij gaan verhuizen. Wij helpen iedereen met veel enthousiasme verhuizen in Helmond. Wij helpen u met de voorbereiding en zorgen ervoor dat u met een gerust hart naar uw andere woning of bedrijf verhuist. Wij kunnen uw complete verhuizing zorgeloos verzorgen. Dat begint met het inpakken van uw spullen en inboedel, het transport van A naar B, tot aan het netjes weer uitpakken van alles op de eindbestemming.

CONTACT

WENSEN

OFFERTE

VERHUIZEN

Besparen op kosten verhuizing

Denkt u dat een verhuisbedrijf in Helmond inhuren duur is? Dat valt reuze mee. Wij nemen u namelijk veel werk uit handen. Desondanks kunt u het voor uzelf voordeliger in prijs maken door bijvoorbeeld zelf veel te doen. Zo kunt u zelf de verhuisdozen inpakken en al zoveel mogelijk inboedel klaarzetten. Dat scheelt in de kosten voor verhuizen. Een aantal zaken kunt u wel beter aan het verhuisbedrijf overlaten, zoals het tillen van zwaar meubilair, waaronder kasten, banken, witgoed, elektrische boxsprings en kluizen. Zo bespaart u zichzelf eventuele kwetsuren en schade aan uw inboedel.

Verhuizingen voor senioren

Speciaal voor senioren en mensen die extra zorg nodig hebben, verzorgen wij senioren verhuizingen. Dergelijke verhuizingen moeten soepel en rustig plaatsvinden. Om zo min mogelijk opwinding te veroorzaken, garanderen wij als verhuisbedrijf in Helmond een kalme aanpak en extra aandacht voor de inboedel. De meeste senioren zijn namelijk erg gehecht aan hun oude vertrouwde omgeving en hun spullen. Daarom kunt u bij ons bij senioren verhuizingen rekenen op onze extra aandacht voor het voorkomen van schades.

Waarom verhuisbedrijf Someer in Helmond?

Met Someer Verhuizingen als verhuisbedrijf in Helmond kunt u altijd rekenen op:

  • Verhuisservice voor iedereen
  • 15+ jaar ervaring
  • Gecertificeerd verhuisbedrijf
  • Kwaliteit en zorgvuldigheid
  • Unieke opslagmogelijkheden
  • Vaste all-inprijzen
  • Professioneel, vakkundig en sociaal
  • Persoonlijk contact

Reserveer vandaag nog uw verhuisafspraak

Maak direct een afspraak met ons verhuisbedrijf in Helmond om gebruik te maken van de uitgebreide verhuis- en transportservice van Someer Verhuizingen. Wij zijn het ervaren en enthousiaste verhuisteam dat vele soorten verhuizingen in het hele land uitvoert.

Stuur ons een Whatsappje