Diensten

Senioren Verhuizingen

SENIOREN VERHUIZINGEN DOOR GECERTIFICEERDE VERHUIZERS

Speciaal voor senioren en mensen die extra zorg nodig hebben, bieden wij bij Someer Verhuizingen senioren verhuizingen aan. Senioren verhuizingen moeten soepel en probleemloos verlopen. En dat vraagt om extra aandacht van het verhuisbedrijf. Die aandacht bieden wij! Om senioren zo min mogelijk stress te bezorgen garanderen wij een kalme aanpak en extra aandacht voor de verhuizer en zijn of haar inboedel. Zo regelen wij een zorgeloze verhuizing. Vraag hier op de site eenvoudig een passende offerte aan voor een senioren verhuizing via de prijscalculator hier op de site

Senioren verhuizingen in 3 stappen

Senioren verhuizingen verzorgen wij in 3 overzichtelijke stappen:

 1. Afspraak: onze verhuisregisseur bezoekt u thuis om uw verhuiswensen rustig te bespreken. Wat wilt u dat we voor u doen? Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets.
 2. Offerte: u ontvangt van ons een helder overzicht van de werkzaamheden en kosten. Gaat u akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag. Heeft u een vraag? Uw verhuisregisseur staat voor u klaar.
 3. Verhuizen: onze verhuismedewerker zorgt er samen met de verhuizers voor dat uw verhuizing vlot, netjes en helemaal volgens uw wensen verloopt.

CONTACT

WENSEN

OFFERTE

VERHUIZEN

Inpakservice

U kunt bij ons altijd gebruikmaken van onze in- en uitpakservice van meubilaire en andere inboedel. Wij weten uit ervaring dat veel senioren daar meestal niet graag voor kiezen, omdat er vaak belangrijke en kostbare items verhuisd moeten worden die extra aandacht nodig hebben. Desondanks kunt u bij senioren verhuizingen ook altijd gebruikmaken van onze inpakservice.

Waarom Someer voor senioren verhuizingen?

Als u kiest voor het laten verzorgen van senioren verhuizingen door Someer Verhuizingen, weet u dat u zeker dat dergelijke verhuizingen met aandacht en zorg worden uitgevoerd. Kwaliteit en klanttevredenheid staan hierbij altijd voorop. Met Someer kiest u altijd voor:

 • Verhuisservice voor senioren
 • 15+ jaar ervaring
 • Gecertificeerd verhuisbedrijf
 • Kwaliteit en zorgvuldigheid
 • Unieke opslagmogelijkheden
 • Vaste all-inprijzen
 • Professioneel, vakkundig en sociaal
 • Persoonlijk contact

Seniorenverhuizing inplannen

Senioren verhuizingen kunnen wij dagelijks voor u uitvoeren. U kunt vandaag nog uw afspraak inplannen om op de verhuisdag gebruik te maken van onze senioren verhuisservice. Wij zijn het ervaren en enthousiaste verhuisteam dat uw verhuizing landelijk verzorgt. Bij een vrijblijvend offertebezoek ontvangt u van onze verhuisspecialist direct een vraagprijs. Voor ons is elke verhuizing maatwerk. Wij luisteren goed naar uw vragen en wensen en u kunt vertrouwen op onze ervaring en expertise in senioren verhuizingen.

Stuur ons een Whatsappje