Diensten

VERHUISBEDRIJF

SPECIALIST IN VERHUIZINGEN, TRANSPORT EN OPSLAG

Verhuizen is niet iets wat u dagelijks doet. Bij verhuisbedrijf Someer doen wij dat wel. De twijfels, obstakels en vragen die u mogelijk over uw verhuizing heeft, nemen wij bij u weg. Als ervaren verhuisbedrijf voor particulieren zorgen wij ervoor dat u zonder problemen naar uw andere woning en/of woonplaats verhuist zonder dat u daar al te veel omkijken naar heeft. En als ervaren verhuisbedrijf voor bedrijven zorgen wij ervoor dat uw bedrijf in no-time weer up & running is in uw nieuwe vestiging. Met de verhuizers van verhuisbedrijf Someer kunt u er voor 100% op vertrouwen dat uw inboedel en persoonlijke spullen met de grootst mogelijke zorg van A naar B worden verplaatst. Vraag eenvoudig een passende offerte aan voor uw verhuizing via de prijscalculator hier op de site

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Omdat verhuizen niet uw alledaagse werk is, weten wij dat u waarschijnlijk wel wat hulp kunt gebruiken bij uw verhuizing. Daar zijn wij immers voor. Wij helpen u daarom met veel enthousiasme bij de voorbereiding van uw verhuizing en zorgen er, samen met u, voor dat eventuele obstakels en barrières en twijfels de wereld uit zijn. U kunt ons alles rond uw verhuizing laten uitvoeren, zoals het inpakken van uw spullen en inboedel die wij dan naar uw nieuwe woning verhuizen.

CONTACT

WENSEN

OFFERTE

VERHUIZEN

Kosten verhuizing beperken

Maar u kunt ook besparen op de kosten voor uw verhuizing. Dan pakt u bijvoorbeeld zelf de verhuisdozen in en zet u alvast zoveel mogelijk inboedel op de begane grond klaar. Wat kunt u beter aan het verhuisbedrijf overlaten? Denk aan ‘zware’ inboedel, zoals kasten, banken, witgoed, elektrische boxsprings en kluizen. Kortom alles wat u onmogelijk en zwaar lijkt om te verhuizen, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Hierdoor voorkomt u ernstige blessures en schade aan uw inboedel. En uiteraard onaangenaam zwaar gesjouw. Met een verhuisbedrijf bepaalt u grotendeels zelf wat de kosten voor uw verhuizing worden.

Waarom verhuisbedrijf Someer?

Als u kiest voor uw verhuizing door verhuisbedrijf Someer weet u dat u bij ons terecht kunt voor zowel kleine als grote verhuizingen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Maar kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons wel altijd voorop. Met Someer kiest u altijd voor:

  • Verhuisservice voor iedereen
  • 15+ jaar ervaring
  • Gecertificeerd verhuisbedrijf
  • Kwaliteit en zorgvuldigheid
  • Unieke opslagmogelijkheden
  • Vaste all-inprijzen
  • Professioneel, vakkundig en sociaal
  • Persoonlijk contact

Reserveer uw verhuisafspraak vandaag nog

Maak vandaag nog een afspraak met verhuisbedrijf Someer om gebruik te maken van onze uitgebreide verhuisservice. Wij zijn het ervaren en enthousiaste verhuisteam dat uw verhuizing landelijk verzorgt. Bij een vrijblijvend offertebezoek ontvangt u van onze verhuisspecialist direct een vraagprijs. Elke verhuizing is maatwerk. Wij luisteren goed naar uw vragen en wensen en u kunt vertrouwen op onze ervaring
en deskundigheid.

Stuur ons een Whatsappje